Sectia Adictii

Programul standard este structurant pe 30 zile, ajungand pana la 60 sau 90 zile si putandu-se reduce la minimum 14 zile. Durata este stabilita in functie de nevoile fiecarui client.

 • Te provocam la un dialog cu tine…
  1. Ce aduce bun dependenta in viata ta?
  2. Ce pret platesti pentru dependenta ta?
  3. Ce te face sa-ti fie greu uneori sa traiesti cu tine si/sau cu ceilalti?
  4. “Daca vreau, eu ma pot lasa oricand…” iti suna cunoscut?

  Jean Kilbourne spunea: Orice dependenta incepe cu speranta ca ceva ”din afara mea” va umple cu usurinta ”golul launtric”…

Te provocam la o calatorie catre bagajul TAU de resurse interioare,
catre TINE, catre INDEPEDENTA

Nu esti singur, stim cum sa te insotim in drumul tau! Noi putem da sens experinetelor pe care acum, tu si familia ta, le vedeti atat de greu de gestionat!

In cadrul Comunitatii Terapeutice ”Maria oferim sprijin real in sfera comportamentului adictiv si raspundem nevoii de discretie si confidentialitate a clientilor nostri.

Propunem un proiect ce vine in sprijinul persoanelor ce se confrunta cu diverse tipuri de dependente (alcool, tutun, droguri, jocuri de noroc sau jocuri online, cafea, medicamente, cumparaturi, mancare etc ) si in sprijinul familiilor acestora.

Am construit cu atentie programe intensive de tratament si suport ce vor fi adaptate nevoilor fiecarui client in parte. Acestea cuprind:

 1. Psihoterapie individuala, proces fascinant de vindecare a ranilor emotionale , autocunoastere, indentificare a potentialului unic si a resurselor ce inlesnesc iesirea din dependenta.
 2. Terapie de grup avand ca beneficii, printre altele, cultivarea sentimentului de autoacceptare si de incredere in reconstruirea sinelui
 3. Psihoterapie de familie si cuplu – incurajam membrii familiei sa ni se alature in intalniri de familie pentru a facilita schimbari favorabile in intreg sistemul familial
 4. • Dezvoltarea abilitatilor de gestionare a situatiilor de risc
 5. • Interventii specializate ce au ca scop prevenirea recaderilor
 6. Servicii specializate de psihiatrie
 7. Evaluare psihologica prin intermediul unor scale recunoscute international
 8. Terapie ocupationala, ergoterapie – activitati ce dau un sens, o coerenta, o tinta in raport cu care clientii nostri invata sa se autoregleze
 9. Programe sportive personalizate
 10. Servicii de asistenta medicala
 11. Cazare intr-un mediu prietenos ce ofera conditii optime pentru schimbare.
Vrei sa soliciti o consultatie? Contacteaza-ne!